Iohannis: Premierul Ponta a promis că va reevalua situaţia în privinţa Romgaz

Postat la 11 aprilie 2013 16 afişări

Premierul Victor Ponta va reevalua, până săptămâna viitoare, situaţia în privinţa Romgaz, declară prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, potrivit căruia primul-ministru poate "rezolva" problema "foarte simplu, spunându-şi punctul de vedere".

Iohannis: Premierul Ponta a promis că va reevalua situaţia în privinţa Romgaz

 Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost întrebat, joi, într-o conferinţă de presă, ce părere are despre situaţia creată la Mediaş, referitoare la sediile celor două companii din industria de gaz.

“Eu nu sunt de acord cu înfiinţarea de centre secundare, comerciale sau oricum s-ar numi, ale Romgaz şi Transgaz în Bucureşti. După părerea mea, cele două societăţi care sunt în Mediaş trebuie să rămână în Mediaş. Înfiinţarea de sedii secundare, comerciale sau oricum s-ar numi, în Bucureşti reprezintă, în realitate, doar începutul mutării acestor două companii în Bucureşti, lucru pe care nu îl agreez. Această poziţie este împărtăşită de conducerea PNL. Pot să vă spun că nu suntem de acord cu înfiinţarea de sedii şi mutarea celor două companii la Bucureşti. Am discutat această chestiune în şedinţa de conducere USL, am prezentat argumentele şi am rămas în stand-by. Primul-ministru a promis că va reevalua situaţia până săptămâna viitoare”, a răspuns Iohannis.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iohannis-premierul-ponta-a-promis-ca-va-reevalua-situatia-in-privinta-romgaz-10735472
10735472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.