Iohannis: Fără o coerenţă guvernamentală, ar fi fost cu mult mai dificil să trecem cu bine prin crize

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 01 decembrie 2023 27 afişări

Iohannis: Fără o coerenţă guvernamentală, ar fi fost cu mult mai dificil să trecem cu bine prin crize

„Fără o coerenţă guvernamentală, ar fi fost cu mult mai dificil să trecem cu bine prin crizele multiple cu care ne confruntăm”, spune Klaus Iohannis. El afirmă că „i se pot reproşa lucruri şi acestei guvernări”.

„Am trecut în ultimii ani prin crize grave, culminând cu începerea unui război la graniţele noastre, un război care părea de neconceput pentru Europa acestor vremuri. Nu au fost deloc uşoare lunile de incertitudini şi de temeri despre cum ar putea să evolueze situaţia”, spune Klaus Iohannis la recepţia de Ziua Naţională de la Palatul Cotroceni.

El afirmă că, chiar dacă aceste crize nu sunt încheiate, autorutăţile au reişit să menţină economia solidă, să încurajeze investiţiile, să asigure securitatea românilor.

„Şi toate acestea nu ar fi fost posibile dacă nu am fi avut o guvernare stabilă, fără blocaje politice toxice, chiar dacă i se pot reproşa lucruri şi acestei guvernări. Fără o coerenţă guvernamentală, ar fi fost cu mult mai dificil să trecem cu bine prin crizele multiple cu care ne confruntăm”, încheie Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
guvernare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.