Iohannis, după ce Olguţa Vasilescu a anunţat că face Târg de Crăciun: Imposibil şi inoportun

Autor: Andreea Tobias Postat la 17 noiembrie 2020 269 afişări

Organizarea unor târguri de Crăciun în plină pandemie mi se pare imposibilă şi inoportună, spune preşedintele Klaus Iohannis, după ce Olguţa Vasilescu a anunţat pe Facebook că Târgul de Crăciun de la Craiova se va ţine în acest an.

Iohannis, după ce Olguţa Vasilescu a anunţat că face Târg de Crăciun: Imposibil şi inoportun

Întrebat, marţi seara, despre anunţul primarului din Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, potrivit căreia se va organiza în târg de Crăciun în oraş, Iohannis a răspuns: „După părerea mea, organizarea unui târg de Crăciun în plină pandemie, când avem totuşi încă aproape 10.000 de cazuri noi în fiecare zi, mi se pare imposibilă şi inoportună”.

Întrebat dacă are un mesaj pentru aleşii locali despre târguri, Iohannis a spus „aceste târguri de Crăciun în acest an cu siguranţă nu se pot organiza”.

Lia Olguţa Vasilescu a anunţat luni, pe Facebook, că au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun.

„Pentru a evita aglomeraţia, anul acesta avem două locuri în care vor fi montate căsuţele, Piaţa Buzeşti si Piaţa Mihai Viteazul, iar în Parcul Romanescu va fi iluminat de sărbători în faţa Casei Bibescu. Spre deosebire de anii trecuţi, căsuţele pentru comercianţi sunt vopsite în culorile Crăciunului şi vor fi ornate cu ramuri de brad şi instalaţii de lumini, iar în zona Centrului Istoric vor fi puse în valoare mai ales clădirile. Având în vedere ca Târgul de Crăciun din Craiova este inclus, anul acesta, în topul Forbes, ne dorim să aveţi sărbători de poveste”, a scris primarul din Craiova.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
guvern,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.