Iohannis a promulgat legea prin care Parlamentul numeşte şi demite conducerea ANCOM

Postat la 02 noiembrie 2018 52 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea potrivit căreia conducerea Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) va fi numită şi demisă de către Parlament.

Iohannis a promulgat legea prin care Parlamentul numeşte şi demite conducerea ANCOM

„Conducerea ANCOM este asigurată de un preşedinte şi 2 vicepreşedinţi, numiţi de către cele două Camere ale Parlamentului, reunite în şedinţă comună, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor prezenţi”, potrivit proiectului de lege promulgat, vineri, de Klaus Iohannis, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

De asemenea, demiterea din funcţie se face „de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor prezenţi, pe baza unui raport comun al comisiilor de specialitate”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ancom,
conducere,
numire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.