Investitorul Bill Browder, unul dintre cei mai puternici adversari ai lui Putin, susţine că liderul de la Kremlin suferă de psihoză încă din anii copilăriei: Este lipsit de empatie, conştiinţă şi emoţii umane normale

Autor: Andrei Şerbănescu Postat la 27 iunie 2022 37 afişări

Investitorul Bill Browder, unul dintre cei mai puternici adversari ai lui Putin, susţine că liderul de la Kremlin suferă de psihoză încă din anii copilăriei: Este lipsit de empatie, conştiinţă şi emoţii umane normale

Unul dintre cei mai influenţi inamici ai lui Vladimir Putin, investitorul Bill Browder, e de părere că preşedintele rus este bolnav din copilărie, dar nu aşa cum cred mulţi, potrivit Business Insider.

Într-un nou documentar intitulat „Secretele soţiilor oligarhului”, care va fi difuzat pe Paramount+ începând cu 28 iunie, Browder a declarat că Putin este un „psihopat” încă din anii copilăriei. Soţiile miliardarilor ruşi au conturat imaginea liderului rus drept un răzbunător obsedat de trădare, neiertător, crud şi deosebit de gelos.

Browder este un investitor internaţional care a condus cândva cel mai mare fond de investiţii străine din Rusia. În 2005, i s-a interzis intrarea în ţară, fiind catalogat drept o „ameninţare la adresa securităţii naţionale”, după ce a acuzat funcţionarii fiscali ruşi de corupţie şi delapidare.

Browder mărturiseşte în documentar: „Putin este bolnav, dar nu în maniera în care majoritatea oamenilor cred ca este bolnav. Putin este bolnav mintal, şi a fost aşa încă de când era copil”.

„Boala lui Putin îl face să fie total lipsit de empatie, conştiinţă şi emoţii umane normale atunci când vine vorba de soarta altor oameni”, adaugă Browder.

Au existat speculaţii cu privire la sănătatea preşedintelui rus. Un oligarh a fost înregistrat în secret spunând că Putin suferă de o formă rară de cancer, speculaţie susţinută şi de Oliver Stone, autorul unui documentar în patru părţi despre Putin, a spus, de asemenea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.