Investitorii vor avea întâlniri lunare cu Ministerul Finanţelor pentru politicile fiscale

Postat la 08 iulie 2014 42 afişări

Investitorii vor avea întâlniri lunare cu reprezentanţii ministerului Finanţelor Publice, inclusiv cu ministrul de resort, care vor precede întrevederile investitorilor cu primul-ministru, în vederea "armonizării viziunii asupra politicilor şi priorităţilor fiscale".

Investitorii vor avea întâlniri lunare cu Ministerul Finanţelor pentru politicile fiscale

 "Grupul de lucru pentru probleme de fiscalitate din cadrul Coaliţiei pentru Dezvoltarea României (CDR) a stabilit o modalitate de colaborare şi consultare cu Ministerul Finanţelor Publice în cadrul unei întâlniri recente cu doamna ministru Ioana Petrescu, întărind angajamentele asumate de ambele părţi prin Acordul de Colaborare al CDR cu Guvernul României. Mecanismul de consultare agreat prevede organizarea de întâlniri lunare care vor precede întrevederile reprezentanţilor CDR cu Primul Ministru, în vederea armonizării viziunii asupra politicilor şi priorităţilor fiscale", se arată într-un comunicat al organizaţiei care cuprinde cele mai mari trei structuri de investitori străini şi români de pe piaţa locală.

Reprezentanţii CDR spun că având în vedere importanţa şi impactul măsurilor fiscale la nivelul comunităţii de afaceri reunită sub egida Coaliţiei, s-a stabilit că acordarea unui timp de reacţie la proiectele legislative ale Ministerului Finanţelor de cel puţin 72 de ore este necesară pentru a asigura colectarea unor puncte de vedere pertinente.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/investitorii-vor-avea-intalniri-lunare-cu-ministerul-finantelor-pentru-politicile-fiscale-12908100
12908100
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.