Romtelecom şi Cosmote vor construi reţeaua care va acoperi zonele defavorizate pentru 83 milioane de euro

Postat la 07 iulie 2014 111 afişări

Ministerul pentru Societatea Informaţională a stabilit câştigătoare ofertele depuse de Romtelecom şi Cosmote pentru concensionarea lucrărilor de construire a unei reţele telecom în zone defavorizate RO-NET, contractul ridicându-se la 365,8 milioane de lei, TVA inclusă (83,1 milioane euro).

Romtelecom şi Cosmote vor construi reţeaua care va acoperi zonele defavorizate pentru 83 milioane de euro

 La licitaţie au mai depus oferte şi asocierile Direct One-Electrogrup şi UPC România-Deloitte Audit-Connection Consulting.

Prin anunţul de concesiune, publicat pe www.e-licitatie.ro în noiembrie 2013, valoarea contractului a fost estimată la 369,5 milioane de lei, TVA inclusă.

Potrivit datelor din anunţul de atribuire, Romtelecom va furniza lucrările de proiectare, construcţie şi operare a infrastructurii de comunicaţii de bandă largă în regiunile 1, 2 şi 3 pentru suma de 156,7 milioane de lei, TVA inclusă.

Totodată, pentru suma de 209,1 milioane de lei, TVA inclusă, Cosmote România şi-a adjudecat lucrările de proiectare, construcţie şi operare a infrastructurii de comunicaţii de bandă largă în regiunile 4, 5, 6 şi 7.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romtelecom-si-cosmote-vor-construi-reteaua-care-va-acoperi-zonele-defavorizate-pentru-83-milioane-de-euro-12902858
12902858
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.