Întârziere de 5 ore la o cursă Blue Air care urma să ajungă la Craiova, din Antalya

Postat la 21 iunie 2019 108 afişări

Pasagerii care se întorc vineri din Antalya (Turcia) în Craiova, cu avionul, au avut de aşteptat 5 ore în aeroport, pentru că aeronava a avut întârziere. Avionul Blue Air, care ar fi trebuit să ajungă pe Aeroportul din Craiova la ora 11.15, va ateriza după ora 17.00.

Întârziere de 5 ore la o cursă Blue Air care urma să ajungă la Craiova, din Antalya

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului din Craiova, Oana Răducănoiu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că aeronava de pe ruta Antalya -Craiova este o cursă charter operată printr-o agenţie de turism, nu de Aeroportul Craiova.

„Datele pe care le avem sunt că turiştii au fost preluaţi de pe aeroportul din Turcia în urmă cu câteva minute. Nu cunoşatem motivele întârzierii acestei curse pentru că este un zbor operat printr-o agenţie de turism”, a spus Oana Răducănoiu.

Contactaţi de corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii agenţiei respective de turism au spus că nu pot oferi un punct de vedere.

În Bucureşti, mai multe curse Blue Air au întârzieri de până la 9 ore, pe Aeroportul Otopeni, cauza fiind o defecţiune tehnică la una dintre aeronavele companiei. După ce compania a decis ca aeronava să rămână la sol, celelalte curse au ajuns la întârizeri de până la 9 ore, cum e cea spre Barcelona.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
craiova,
antalya,
blue air

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.