ÎNTÂLNIRE Obama - liderii ţărilor est-europene. Preşedintele Băsescu, prezent la discuţiile din Polonia

Postat la 03 iunie 2014 50 afişări

Preşedintele Traian Băsescu participă, marţi şi miercuri, la ceremoniile dedicate sărbătoririi a 25 de ani de libertate în Republica Polonă, şeful statului urmând să participe la dejunul de lucru oferit de preşedintele SUA, Barack Obama, şi de preşedintele Republicii Polone, Bronislaw Komorowski.

ÎNTÂLNIRE Obama - liderii ţărilor est-europene. Preşedintele Băsescu, prezent la discuţiile din Polonia

 Potrivit unui comunicat de presă al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului va sosi, la ora 16.00 (ora României), la Palatul Prezidenţial din Varşovia, unde va participa la Dejunul de lucru oferit de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, şi de preşedintele Republicii Polone, Bronislaw Komorowski.

La ora 19.00 (ora României), la Castelul Regal din Varşovia, şeful statului va participa la decernarea Premiului "Solidaritatea".

Miercuri, preşedintele Traian Băsescu va participa, în Piaţa Castelului Regal din Varşovia, la Ceremonia oficială dedicată sărbătoririi a 25 de ani de libertate în Republica Polonă.

Preşedintele american Barack Obama, care se va afla marţi şi miercuri în Polonia, se va întâlni cu liderii ţărilor aliate din Europa Centrală şi de Est, între care şi România, a anunţat vineri consilierul adjunct pentru Securitate Naţională, Ben Rhodes, potrivit site-ului Casei Albe.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/intalnire-obama-liderii-tarilor-est-europene-presedintele-basescu-prezent-la-discutiile-din-polonia-12682628
12682628
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.