Ghişe: Cine vrea unitatea dreptei, să se înscrie în PNL. Mimarea iubirii dreptei este făţărnicie

Postat la 02 iunie 2014 37 afişări

Senatorul Ioan Ghişe a declarat, luni, că cine doreşte unitatea dreptei trebuie să se înscrie în PNL, iar mimarea iubirii dreptei politice, din partea celor care de bună voie au plecat din PNL sau a altora, reprezintă ”făţărnicie şi interes personal pentru a-şi negocia viitoare funcţii publice".

Ghişe: Cine vrea unitatea dreptei, să se înscrie în PNL. Mimarea iubirii dreptei este făţărnicie

 Ghişe a anunţat, într-o conferinţă de presă, că îşi menţine candidatura la şefia PNL, iar despre Klaus Iohannis a spus că este "un contracandidat".

În plus, Ioan Ghise a ţinut să precizeze că negocierile care se duc zilele acestea pentru "unitatea dreptei" nu respectă Statutul partidului.

"Începând cu luni, 26 mai, Biroul Politic al PNL este demisionar, are rolul, până la Congres, să exercite gestiunea curentă a partidului şi să organizeze Congresul. Tot ceea ce în aceste zile se negociază, alianţe, fuziuni şi orice altceva, este o încălcare a Statutului", a spus el.

Senatorul PNL Ioan Ghişe a arătat că toţi cei care cred în valorile dreptei şi se revendică politic de dreapta se pot înscrie în PNL, partid de dreapta care a contribuit de 140 de ani la crearea statului român.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ghise-cine-vrea-unitatea-dreptei-sa-se-inscrie-in-pnl-mimarea-iubirii-dreptei-este-fatarnicie-12676284
12676284
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.