Industria auto din Marea Britanie pierde mii de locuri de muncă în criză: Producătorul de lux Bentley concediază un sfert din forţa de muncă

Autor: Alex Ciutacu Postat la 05 iunie 2020 41 afişări

Industria auto din Marea Britanie pierde mii de locuri de muncă în criză: Producătorul de lux Bentley concediază un sfert din forţa de muncă

Producătorul auto de lux Bentley va concedia un sfert din forţa de muncă, în contextul în care industria auto din Marea Britanie a pierdut până acum circa 5.000 de locuri de muncă în criză, potrivit FT.

Bentley va concedia 1.000 dintre cei 4.200 de muncitori ai companiei, întrucât producătorul încearcă să reducă din costuri după o perioadă de două luni în care facilităţile de producţie au fost închise total.

Reducerile de personal anunţate de Bentley vin la doar câteva zile după ce mai multe companii din industria auto din Marea Britanie au anunţat că vor concedia peste 3.000 de oameni. Printre aceştia se numără Aston Martin, McLaren şi dealerul Lookers.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.