Record negativ: O nouă ţară depăşeşte Italia la numărul de decese provocate de coronavirus

Postat la 05 iunie 2020 570 afişări

Record negativ: O nouă ţară depăşeşte Italia la numărul de decese provocate de coronavirus

Brazilia a înregistrat un număr record de 1.473 de decese cauzate de coronavirus în 24 de ore. Ţara a depăşit astfel Italia în privinţa numărului de morţi

Brazilia este pe locul 3 în topul celor mai afectate state, după SUA şi Marea BritanieBrazilia a înregistrat un număr record de 1.473 de decese cauzate de coronavirus în  24 de ore, potrivit informaţiilor transmise de Ministerul Sănătăţii. Astfel, bilanţul la nivel naţional a urcat la 34.021 de morţi.

Noile cifre propulsează Brazilia peste Italia, în clasamentul celor mai afectate state din perspectiva deceselor cauzate de coronavirus. Până acum, Italia a raportat 33.689 de decese, conform datelor Universităţii Johns Hopkins.

Brazilia este pe locul 3 în topul statelor îndoliate de coronavirus, după SUA şi Marea Britanie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
decese,
italia,
record

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.