Începe Târgul de Crăciun de la Cluj. Pe căsuţe sunt montate panouri solare

Autor: Andreea Tobias Postat la 16 noiembrie 2022 60 afişări

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca îşi deschide porţile vineri, 18 noiembrie, în Piaţa Unirii. Se montează panouri solare pe căsuţele din târg, pentru reducerea consumului de energie.

Începe Târgul de Crăciun de la Cluj. Pe căsuţe sunt montate panouri solare

„Pregătim o ediţie în care tema e relaxarea. Cred că toţi avem nevoie de relaxare, după doi ani atât de grei şi de complicaţi. De bucurie în stare pură, ca-n copilărie. Şi ce moment poate fi mai potrivit dacă nu chiar cel în care tocmai ne aflăm? Vă aşteptăm la târg cu bucurii pentru oameni mari şi mici: concerte, întâlniri cu personaje de poveste, poveşti, teatru, ateliere creative, vizite în Căsuţa Moşului, iar Tramvaiul lui Moş Crăciun revine pe şine chiar din prima zi de târg”, spune Mihai Oprean, organizatorul evenimentului.

Târgul de Crăciun şi Primăria Cluj-Napoca reduc consumul de energie prin montarea de panouri solare pe căsuţele existente în târg. Energia regenerabilă produsă astfel scade costurile târgului, care cu timpul va deveni un eveniment sustenabil din punct de vedere al eficienţei energetice.

De asemenea, vor avea loc zeci de concerte vor avea loc pe scena amplasată în Piaţa Unirii. Vor concerta, printre alţii, Voltaj, Direcţia 5, Iuliana Beregoi, Alexandra Uşurelu, Semnal M, Blue Ink Jazz Quartet, Vibes Live Band, Şcoala de muzică Rock Academy, Şcoala de Muzică Voltaj Academy, Şcoala de muzică Music Hub, Kids Sing Academy, Şcoala de Muzică The Beat, Timothy Kross, Incubatorul de Muzică şi Incubatorul de Folclor, Zestrea Ardealului, Clubul Vedetelor (Muguri de Folclor), Florian Roşan, Gadjo Dilo, Ministar, Maria Golban Şomlea şi Paula Rad.

Tramvaiul lui Moş Crăciun va circula pe toată durata târgului, între orele 16.00-18.00, pe traseul Gară-Bucium, iar în unele zile, chiar şi Moşul îi va întâmpina pe cei mici.

Târgul de Crăciun îşi deschide porţile vineri la ora 18.00, iar o oră mai târziu e programată aprinderea iluminatului de sărbători din Piaţa Unirii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
târg,
crăciun,
cluj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.