Incendiu din Delta Văcăreşti a fost stins de pompieri

Postat la 12 iulie 2016 119 afişări

Incendiu din Delta Văcăreşti a fost stins de pompieri

Incendiu din Delta Văcăreşti a fost stins de pompieri după aproape două ore de la izbucnire, fiind afectată o suprafaţă de aproape 20.000 de metri pătraţi, anunţă oficiali Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă(ISU) Bucureşti-Ilfov.

Focul izbucnit miercuri pe terenul din Delta Văcăreşti a fost stins de cei peste 30 de pompieri trimişi la faţa locului, după aproape două ore de când a fost anunţat, transmit oficiali ISU Bucureşti-Ilfov.

Incendiul din Delta Văcăreşti s-a extins, în cursul zilei de marţi, pe o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi, 30 de pompieri acţionând cu şase autospeciale de stingere; acesta este al doilea incendiu în Delta Văcăreşti în decursul a două zile.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/incendiu-din-delta-vacaresti-a-fost-stins-de-pompieri-15525046
15525046
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.