Tudor Ionescu demisionează din funcţia de viceprimar

Postat la 11 iulie 2016 723 afişări

Viceprimarul Capitalei Tudor Ionescu şi-a anunţat luni demisia din funcţia de viceprimar, invocând drept motiv campania mediatică declanşată împotriva lui ''pe considerente ce ţin exclusiv de sfera vieţii private''.

Tudor Ionescu demisionează din funcţia de viceprimar

 ''Văzând campania mediatică declanşată împotriva mea pe considerente ce ţin exclusiv de sfera vieţii mele private, din urmă cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din funcţia de viceprimar al municipiului Bucureşti. Am câştigat această funcţie cu sprijinul colegilor mei din ALDE, cât şi al PSD, fiind ales pe lista ALDE a Consiliului General de către cetăţenii Bucureştiului şi ţin să le mulţumesc tuturor. Ca liberal, cred atât în separarea sferei publice de cea privată, cât şi în faptul că judecata politică trebuie să aibă loc în zona politicului, luând în calcul exclusiv elemente de ordin politic. Un episod de viaţă privată din trecutul meu, o greşeală, un episod ce nu a devenit cunoscut decât prin indiscreţia altora şi care nu a produs niciun fel de prejudicii unor terţi, nu poate şi nu ar fi trebuit transformat într-un obstacol în calea unei cariere publice. Aceasta s-ar fi cuvenit a fi măsurată numai prin rezultatele ei publice. Nu cred că într-o societate liberă şi democratică cineva poate fi stigmatizat definitiv şi descalificat de la orice funcţie publică, din pricina unei întâmplări din sfera intimă'', a transmis Tudor Ionescu prin intermediul unui comunicat de presă.

El deplânge faptul că ''percepţiile din lumea virtuală par să aibă mai multă greutate decât realitatea - realitate bazată pe studii universitare solide la una dintre cele mai prestigioase universităţi europene, realitate bazată pe experienţa administrativă dobândită ani la rând în aparatul de lucru al Parlamentului European şi experienţă politică acumulată în organizarea de partid şi a campaniei electorale, toate desfăşurate în cadrul mişcării liberale''.

Tudor Ionescu a subliniat că a luat această decizie pentru că nu vrea ca atacurile la persoana sa să afecteze echipa din care face parte.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/tudor-ionescu-demisioneaza-din-functia-de-viceprimar-15523895
15523895
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.