Încă o româncă a reuşit o performanţă uimitoare în business. A fondat în 2006 o companie care acum este evaluată la 35 de milioane de euro

Postat la 17 august 2020 348 afişări

Încă o româncă a reuşit o performanţă uimitoare în business. A fondat în 2006 o companie care acum este evaluată la 35 de milioane de euro

„În ultimii ani, am devenit din ce în ce mai conştientă de faptul că echilibrul în viaţa personală atrage şi succesul în viaţa de business, astfel încât încerc să alternez cat de des se poate perioadele de muncă intensă cu cele de deconectare de problemele de zi cu zi.”

Dana Bulat este general manager al agenţiei de media United Media Services, pe care o deţine 100% din anul 2012 şi pe care a fondat-o în 2006 împreună cu partenerul grec Ashley and Holmes. Compania are un ritm de creştere de peste 30%, atingând în 2019 bugete coordonate în valoare de circa 35 de milioane de euro.

Dintre realizările personale, se mândreşte că e parte din juriul festivalului internaţional de creativitate Cannes Lions şi din programul de mentorship international See It, Be It. „Publicitatea este o industrie în care în România sunt prezente multe femei de succes şi de la care am avut multe de învăţat de-a lungul acestor ani.

Mereu am încercat să mă coordonez după propriile principii şi am avansat în carieră prin muncă şi prin pasiunea pe care am pus-o în tot ceea ce am făcut.” Spune că în calitate de lider femeile sunt mai empatice decât bărbaţii şi pot uneori gestiona anumite situaţii mai bine.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.