Încă o lovitură pentru Uber: compania s-ar putea retrage din cea mai mare provincie canadiană

Postat la 27 septembrie 2017 544 afişări

Uber intenţionează să pună capăt operaţiunilor din Quebec, cea mai mare provincie din Canada, datorită măsurilor stricte adoptate de autorităţi.

Încă o lovitură pentru Uber: compania s-ar putea retrage din cea mai mare provincie canadiană

Astfel, noile reguli impun ca şoferii să treacă prin 35 de ore de pregătire înainte de a putea lucra pentru Uber. Guvernul a cerut şi verificarea şoferilor de către poliţie şi inspecţia maşinilor la fiecare 12 luni.

Reprezentanţii companiei au declarat că numărul este mult prea mare şi că vor întrerupe activitatea dacă normele nu sunt modificate.

Transport for London, agenţia de stat care reglementează licenţele pentru transportul în comun, a anunţat săptămâna trecută că nu va reînnoi licenţa companiei Uber.  Agenţia a transmis că Uber nu a gestionat în mod corespunzător acuzaţiile care i-au fost aduse şi că a folosit un software care nu permite regulatorilor să monitorizeze serviciile. Compania are 21 de zile pentru a face apel la decizie.

Uber are 40.000 de şoferi în Londra şi a fost folosit, până în prezent, de 3,5 milioane de londonezi.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.