Încă o bancă în România! Una dintre cele mai mari bănci din lume vine la Bucureşti

Postat la 18 ianuarie 2018 429 afişări

BNP Paribas, cea mai mare bancă din Franţa cu active de peste 2 trilioane de euro, a înregistrat o sucursală la Registrul Comerţului în luna decembrie a anului trecut, iar potrivit informaţiilor BNR banca de la Bucureşti poate începe să acorde credite şi să atragă depozite la finalul acestei luni.

Încă o bancă în România! Una dintre cele mai mari bănci din lume vine la Bucureşti

Banca din România a francezilor se va numi BNP Paribas Personal Finance şi este o sucursală a divizei de retail cu acelaşi nume din Franţa. BNP Paribas Personal Finance este deţinută integral de BNP Paribas Group şi este liderul pieţei de retail din Franţa. Prin această divizie de retail BNP operează în 30 de ţări din Europa, America de Nord şi Sud, Africa şi Asia.

Banca de retail a închis anul trecut cu un profit net în valoare de 1,4 miliarde de euro şi un stoc al creditelor de 76,5 miliarde de euro.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.