Încă cinci puncte de frontieră vor fi deschise de mâine, după agomeraţia de la Vama Nădlac

Autor: Laura Buciu Postat la 19 mai 2020 224 afişări

Încă cinci puncte de frontieră vor fi deschise de mâine, după agomeraţia de la Vama Nădlac

Încă cinci puncte de frontieră vor fi deschise, de miercuri, a declarat marţi ministrul de Interne, Marcel Vela, aflat în vizită în Vama Nădlac, goală la ora transmiterii ştirii, deşi în ultimele zile sute de oameni au aşteptat ore în şir să intre în ţară.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a spus că vor fi deschise, de miercuri, punctele de frontieră de la Cenad, Turnu, Salonta, Valea lui Mihai şi Urziceni, pentru a nu mai fi create cozi la intrarea în România.

Practic, vor exista 10 puncte de frontieră deschise.

O altă soluţie pentru a fi evitată aglomeraţia ar fi încurajarea folosirii autocarelor, în care ar putea intra mai multe persoane decât în maşinile mici.

Şefii Poliţiei de Frontieră din România şi Poliţiei de frontieră din Ungaria se vor întâlni miercuri pentru a stabili regulile noi pentru intrarea în ţară.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
frontieră,
aglomeraţie,
nădlac

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.