În timp ce firme precum Nestlé sau Rieker anunţă închideri fabrici, o companie spaniolă investeşte 3 mil. euro într-o uzină

Postat la 22 martie 2019 452 afişări

Compania spaniolă de alimente Huercasa plănuieşte să deschidă o nouă fabrică în România pentru a-şi creşte vânzarile în ţările din Europa Centrală şi de Est, regiune care i-a adus companiei 80% din veniturile anului 2018, transmite vineri publicaţia Fresh Plaza.

În timp ce firme precum Nestlé sau Rieker anunţă închideri fabrici, o companie spaniolă investeşte 3 mil. euro într-o uzină

Huercasa, care face parte din producătorul de fructe şi legume Anecoop, plănuiescvrea să dezvolte o nouă categorie de produse organice, „Express Slow Food”, pentru piaţa europeană.

Noua fabrică va fi construită în Călăraşi, pe un perimetru de 200.000 de metri pătraţi, iar bugetul alocat iniţial era de 3 milioane de euro.

Huercasa se aşteaptă ca noua fabrică din Călăraşi să crească veniturile companiei cu 25%.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
fabrica,
crestere,
venituri,
alimente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.