Ministrul Transporturilor, ULTIMATUM pentru constructorul Lotului 2 al autostrăzii Sebeş-Turda

Postat la 21 martie 2019 175 afişări

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, joi, la Alba Iulia, că l-a convocat pentru o întâlnire la minister pe reprezentantul din Grecia al firmei care construieşte Lotul 2 al autostrăzii Sebeş-Turda, pentru a stabili dacă mai lucrează la acest lot sau „o să încheiem orice relaţie”.

Ministrul Transporturilor, ULTIMATUM pentru constructorul Lotului 2 al autostrăzii Sebeş-Turda

Ministrul Răzvan Cuc a spus că îşi doreşte un „progres fizic” al construcţiei lotului 2 al autostrăzii Sebeş-Turda, până la sfârşitul lunii aprilie, şi l-a chemat la discuţii pe antreprenorul grec

 

“Am convocat, pentru luni, reprezentantul firmei mamă din Grecia să vină la ora 10.00 la minister, să vedem dacă vor să mai lucreze la acest lot sau o să încheiem orice relaţie contractuală, cu atât mai mult cu cât antreprenorul de pe acest lot mai are câştigat şi un alt lot de la altă autostradă şi încă nu s-a prezentat să semneze contractul. Vom avea o discuţie deschisă, tranşantă, în care el trebuie să-şi asume multe, să-şi asume că finalizează la sfârşitul anului Lotul 2 Sebeş-Turda, să-l dea în circulaţie, aşa cum l-a informat pe domnul Neaga (şeful CNAIR – n.r.)”, a declarat Răzvan Cuc.

 

Ministrul ameninţă că va fi „drastic” cu cei care nu îşi vor face treaba şi nu se mobilizează corespunzător.

„Eu, dacă nu voi vedea mobilizare şi un stadiu fizic al lucrărilor avansat, până la sfârşitul lunii aprilie, nu mai stau să aştept promisiuni, pentru că am văzut unde duc aceste promisiuni. Eu voi fi foarte drastic cu CNAIR, dacă nu face plăţile, dar la fel de drastic voi fi şi cu antreprenorii care nu îşi fac treaba şi nu se mobilizează corespunzător”, a mai spus ministrul Transporturilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lot,
autostrada,
sebes,
turda

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.