In Popeşti Leordeni se deschide un outlet de materiale electrice

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 01 octombrie 2013 476 afişări

Societatea Arhimede Import-Export, lider naţional al pieţei de iluminat şi parte a grupului de firme Menatwork (important producător şi distribuitor pentru materiale de construcţii), deschide astăzi un outlet cu o suprafaţă de 1.000 mp dedicat materialelor electrice şi soluţiilor pentru iluminat.

In Popeşti Leordeni se deschide un outlet de materiale electrice

Magazinul este situat la ieşirea din Popeşti Leordeni, pe şoseaua de Centură, nr. 103 (în incinta parcului industrial Menatwork) şi reuneşte o gamă de peste 2.000 de produse.

”Ideea outletului, vine pe fondul scăderii puterii de cumpărare”, declară Corina Tudoroiu, director de marketing, Grup Menatwork. Spaţiul se adresează electricienilor, instalatorilor, revânzătorilor, agenţilor comerciali specializaţi, dar şi a consumatorilor finali, atât cu produse tehnice şi specializate (de exemplu: iluminatul obiectelor sensibile la lumină ori căldură din muzee, magazine, vitrine etc), cât şi cu mărfuri de larg consum, la preţuri cu reduceri ce pot să ajungă şi până la 70%. ”Acest outlet este o platformă atipică de comerţ, datorită faptului că funcţionarea sa nu se aseamănă cu cea a magazinelor de tip do-it-yourself, în care individul merge la raft şi se auto-serveşte. Pe palierul ineditului sunt configurate corpurile de iluminat cu surse LED, capabile să creeze efecte dinamice prin combinarea, intercalarea şi schimbarea culorilor, destinate aplicaţiilor de înfrumuseţare a clădirilor publice, parcurilor, oraşelor, dar şi la iluminarea magazinelor, restaurantelor, birourilor, locuinţelor”, declară Corina Tudoroiu.

Din magazin se pot achiziţiona spoturi, plafoniere, lămpi, proiectoare, stâlpi ornamentali, becuri şi accesorii, soluţii pentru iluminatul rezidenţial, comercial, stradal, industrial, public şi de birouri, atât cu tehnologie tradiţională, cât şi cu tehnologie LED. În completare sunt disponibile accesorii electrice, tablouri şi aparataj electric, cabluri, prelungitoare, sisteme de interfonie, videointerfonie şi control-acces, plus multe alte sute de produse necesare uzului casnic şi profesional.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/in-popesti-leordeni-se-deschide-un-outlet-de-materiale-electrice-11429926
11429926
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.