COD PORTOCALIU de ploi în Capitală: Mai multe tramvaie şi troleibuze sunt blocate. Străzi inundate, copaci doborâţi de vânt şi maşini avariate. Circulaţia la metrou, blocată la Pipera

Postat la 01 octombrie 2013 77 afişări

Mai multe străzi din Capitală au fost inundate, marţi, în urma ploii torenţiale şi zeci de copaci rupţi de vântul puternic au căzut pe carosabil şi pe maşini, peste 20 de autovehicule fiind avariate.. Tramvaiele liniilor 1, 8, 11, 25 şi troleibuzele 71, 93 şi 96 din Capitală sunt blocate din cauza unor copaci rupţi de vânt care au căzut pe carosabil, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), Constantin Tobescu.

COD PORTOCALIU de ploi în Capitală: Mai multe tramvaie şi troleibuze sunt blocate. Străzi inundate, copaci doborâţi de vânt şi maşini avariate. Circulaţia la metrou, blocată la Pipera

 Peste 20 de maşini au fost avariate în noaptea de luni spre marţi de copacii doborâţi de furtună, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău.

Potrivit lui Andrei Codău, cel mai grav incident a avut loc pe strada Dimitrie Pompeiu, unde un copac doborât de vânt a avariat cinci maşini. Alte incidente au avut loc pe străzile Frunte Lată, Mozart şi Lacul Tei, unde copacii au căzut pe câte două autoturisme.

Codău a mai spus că se circulă greu din cauza apei acumulate pe carosabil pe Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, în dreptul Institutului de Meteorologie, pe Şoseaua Virtuţii, Valea Oltului, Valea Ialomiţei, Iancu de Hunedoara, Şoseaua Progresului, Bucureştii Noi, la intersecţia cu Răzoare, Calea 13 Septembrie, la intersecţia cu Şoseaua Antiaeriană şi Calea Moşilor, la intersecţia cu strada Făinari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cod-portocaliu-de-ploi-in-capitala-mai-multe-tramvaie-si-troleibuze-sunt-blocate-strazi-inundate-copaci-doborati-de-vant-si-masini-avariate-circulatia-la-metrou-blocata-la-pipera-11429948
11429948
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.