Averea fostului ministru Adriean Videanu a fost pusă sub SECHESTRU

Postat la 30 septembrie 2013 51 afişări

Fostul ministru al Economiei Adriean Videanu a fost luni la DIICOT, procurorii aducându-i la cunoştinţă că au pus sechestru pe bunurile acestuia, în dosarul în care este acuzat de complot şi subminarea economiei naţionale.

Averea fostului ministru Adriean Videanu a fost pusă sub SECHESTRU

 Procurorii l-au chemat luni pe Adriean Videanu la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) pentru a-i aduce la cunoştinţă că i-au pus sub sechestru bunurile din declaraţia de avere, aspect confirmat şi de fostul ministru al Economiei, care a spus că nu are conturi sau afaceri în străinătate.

Videanu a declarat, la ieşirea de la DIICOT, că este interesat să ofere toate informaţiile necesare anchetei şi să-i lămurească pe procurori că nu se face vinovat de acuzaţiile aduse. El a precizat că urmează să vadă dacă ancheta în acest caz îi afectează în vreun fel imaginea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/averea-fostului-ministru-adriean-videanu-a-fost-pusa-sub-sechestru-11422891
11422891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.