Aproape 9.000 de poliţişti, pregătiţi să intervină în zonele aflate sub cod galben şi portocaliu

Postat la 30 septembrie 2013 45 afişări

Aproape 9.000 de poliţişti sunt pregătiţi să intervină în Bucureşti şi în cele 21 de judeţe aflate sub cod galben şi portocaliu de ploi, în cazul în care precipitaţiile vor provoca distrugeri şi vor pune în pericol viaţa oamenilor, a anunţat Poliţia Română (IGPR).

Aproape 9.000 de poliţişti, pregătiţi să intervină în zonele aflate sub cod galben şi portocaliu

 "În conformitate cu dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, efectivele de ordine publică şi poliţie rutieră din cele 21 judeţe şi municipiul Bucureşti aflate sub atenţionarea de cod galben şi portocaliu au fost alertate, fiind în măsură să intervină în orice moment, în funcţie de evoluţia situaţiei meteo", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, din cei 8.969 de poliţişti mobilizaţi, 6.986 sunt de la ordine publică şi 1.248 din structurilor de poliţie rutieră.

Aceştia vor ţine legătura permanent cu personalul inspectoratelor judeţene pentru situaţii de urgenţă, iar atunci când situaţia o va impune, vor fi închise temporar sectoarele de drum afectate de ploi sau căderi de arbori. Totodată, Centrul Infotrafic al IGPR va informa permanent despre situaţiile produse în trafic.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/aproape-9-000-de-politisti-pregatiti-sa-intervina-in-zonele-aflate-sub-cod-galben-si-portocaliu-11425333
11425333
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.