Parteneriat strategic pe piaţa de consultanţă

Autor: Ioana Matei Postat la 30 septembrie 2013 76 afişări

Compania de audit şi consultanţă în afaceri KPMG şi furnizorul local de servicii de consultanţă în management Ensight Management anunţă o colaborare.

Parteneriat strategic pe piaţa de consultanţă

Prin acest parteneriat, cele două firme  nu vor aduce nicio modificare în ce priveşte apitalul firmelor, ambele rămânând complet independente una faţă de cealaltă. Colaborarea este în concordanţă cu strategia de creştere a KPMG în România de a se concentra pe oportunităşi organice şi inorganice în anumite sectoare de piaţă în creştere.

“Acest parteneriat strategic este similar cu multe altele pe care firme membre KPMG din întreaga lume le-au încheiat cu firme de consultanţă mai mici, focusate pe anumite segmente, cu scopul de a răspunde cerinţelor clienţilor. Atunci când un client apelează la oricare dintre noi pentru servicii de consultanţă în management, îl îndreptăm către firma cea mai potrivită pentru a răspunde nevoilor sale sau îi oferim servicii în parteneriat acolo unde este cazul. Aceasta este o abordare practică pentru piaţţa românească de consultanţă în management”, explică Şerban Toader, Senior Partner la KPMG în România.

“ Am depus un efort deosebit pentru a combina cunoştinţele aprofundate despre mediul de afaceri românesc cu standardele ridicate de calitate pentru serviciile de consultanţă în management pe care le oferim. Parteneriatul cu o firmă cu resursele, expertiza şi prestigiul KPMG reprezintă o veste excelentă pentru clienţii noştri. Sunt fericit să lucrez din nou cu foştii mei colegi”, spune  Robert Maxim, Partner, Ensight Management Consulting.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/parteneriat-strategic-pe-piata-de-consultanta-11422951
11422951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.