Imagini cu obiectivele turistice ale României, din 39 de oraşe mari, pe Google Maps

Postat la 16 iulie 2012 94 afişări

Imagini cu obiectivele turistice ale României, din 39 de oraşe mari, vor fi disponibile în Street View pe Google Maps, la capătul unui proiect lansat luni la Ateneul Român din Capitală, în cadrul căruia vor fi parcurşi 40.000 de kilometri în ţară, cu un automobil şi o bicicletă.

Reprezentanţii Google au anunţat acest proiect luni în faţa Ateneului Român, pe treptele căruia a fost plasată o hartă mare a României, cu imagini ale unor obiective celebre ca Peleşul, Branul şi Voroneţul.

Proiectul a fost prezentat de Dan Bulucea, Country Manager Google România, la conferinţă fiind invitaţi şi directorul Filarmonicii "George Enescu", Andrei Dimitriu, sediul acesteia fiind primul obiectiv inclus în proiect, secretarul de stat responsabil de patrimoniu din Ministerul Culturii - Sergiu Nistor - şi şeful Serviciului de turism din cadrul Primăriei Capitalei, Mihai Guţanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax,ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obiective,
turistice,
România,
Google Maps
/actualitate/imagini-cu-obiectivele-turistice-ale-romaniei-din-39-de-orase-mari-pe-google-maps-9869103
9869103
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.