Imaginea postată de Simona Halep la câteva minute după victoria cu Pliskova: "Haideţi să vedem câte like-uri primesc!"

Postat la 24 ianuarie 2018 541 afişări

Relaxată după victoria cu Pliskova, care i-a asigurat prezenţa în semifinalele Australian Open, Simona Halep a postat o poză pe contul său de instagram, alături de tatăl lui Roger Federer, Robert.

Imaginea postată de Simona Halep la câteva minute după victoria cu Pliskova: "Haideţi să vedem câte like-uri primesc!"

Liderul mondial le-a lansat o provocare celor care o urmăresc pe reţeaua de socializare: "Hai să vedem câte like-uri primesc la această poză". La numai 30 de minute de la postare, fotografia a strâns peste 8000 de aprecieri.

Liderul mondial a învins-o cu 6-3, 6-2 pe Karolina Pliskova, în meciul cap de afiş din ziua a zecea de la Australian Open 2018, care programează ultimele patru sferturi de finală de pe tablourile de simplu. România are, în premieră, o reprezentantă în semifinalele feminine de la Australian Open. Halep va juca împotriva numărului 16 mondial, Angelique Kerber, în penultimul act al turneului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.