Este oficial: Se lansează o nouă TELEVIZIUNE, care vrea să îngroape competiţia

Postat la 24 ianuarie 2018 776 afişări

T-Mobile, acţionar majoritar al Deutsche Telekom, cu 64% din acţiuni, a încheiat oficial achiziţia companiei Layer3 TV şi a angajat o nouă echipă de producţie care să lucreze la lansarea unui serviciu de televiziune online, potrivit AndroidCentral.

Este oficial: Se lansează o nouă TELEVIZIUNE, care vrea să îngroape competiţia

La mijlocul lunii decembrie, T-Mobile a luat cu asalt industria telefoanelor mobile când a anunţat că va achiziţiona furnizorul de programe de televiziune Layer3 TV, în cadrul eforturilor de a-şi lansa propriul serviciu online de streaming.

 

Cei 200 de angajaţi ai Layer3 TV lucrează în mod oficial cu noua echipă angajată de T-Mobile, condusă de CEO-ul Layer3 TV, Jeff Binder. În plus, o echipă executivă de conducere se va alătura proiectului, iar aceasta va fi compusă din oameni care au lucrat în trecut la Comcast şi la Time Warner Cable.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.