Elton John şi-a întristat fanii cu acest anunţ. Artistul ar putea renunţa la turnee, după o carieră de 50 de ani

Postat la 24 ianuarie 2018 57 afişări

Cântăreţul britanic Elton John ar putea renunţa la turnee după o carieră de 50 de ani, din cauza stării de sănătate proaste, dar şi a vânzărilor slabe de bilete înregistrate de show-urile sale, potrivit The Mirror.

Elton John şi-a întristat fanii cu acest anunţ. Artistul ar putea renunţa la turnee, după o carieră de 50 de ani

Surse apropiate artistului spun că anunţul privind renunţarea la concerte este "iminent".

Starul a fost internat anul trecut la terapie intensivă, fiind diagnosticat cu o infecţie bacteriană potenţial mortală, în timp ce susţinea un turneu în America de Sud. Elton John - care a început să susţină turnee în 1970 - a spus atunci că ar fi putut muri "foarte uşor" dacă nu ar fi fost supus unei intervenţii chirurgicale.

De asemenea, în luna martie a anului trecut, Sir Elton declara că vrea să petreacă mai mult timp cu copiii lui. "Voi lua o decizie în următoarele şase luni, probabil. Voi vrea să renunţ la turnee - nu la cântat, ci la turnee. 70 de ani nu este acelaşi lucru cu 60, nu înseamnă acelaşi lucru cu 50. Vreau să petrec timp cu copiii", a spus, la momentul respectiv, Elton John.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.