Câţi bani a pierdut Netflix după ce l-a dat afară pe Kevin Spacey

Postat la 23 ianuarie 2018 251 afişări

Compania Netflix a pierdut 39 de milioane de dolari după ce a decis să anuleze contractele de colaborare cu actorul Kevin Spacey, acuzat de abuz sexual de mai mulţi bărbaţi, informează hollywoodreporter.com.

Câţi bani a pierdut Netflix după ce l-a dat afară pe Kevin Spacey

În luna noiembrie 2017, compania Netflix a anunţat că filmările pentru serialul TV "House of Cards" vor fi reluate la începutul acestui an fără Kevin Spacey, cel de-al şaselea sezon şi ultimul al producţiei urmând să se concentreze pe personajul Claire Underwood, interpretat de actriţa Robin Wright.

Iniţial, compania Netflix suspendase producţia celui de-al şaselea şi ultim sezon al serialului "House of Cards", în care Kevin Spacey joacă rolul preşedintelui american Francis Underwood, după ce vedeta americană a fost acuzată de hărţuire sexuală de actorul Anthony Rapp.

De asemenea, Netflix a anulat lansarea unei biografii a scriitorului Gore Vidal, aflată în postproducţie, în care a jucat Kevin Spacey. Actorul a fost şi producător la acest film.

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.