Ilie Carabulea cere instanţei să fie lăsat să iasă din judeţul Sibiu, pentru a-şi gestiona afacerile

Postat la 16 iulie 2014 19 afişări

Omul de afaceri Ilie Carabulea - judecat sub control judiciar, alături de Dan Radu Ruşanu şi Constantin Mârzac, în dosarul "Carpatica" - cere instanţei supreme să fie lăsat să iasă din judeţul Sibiu, pentru a-şi gestiona afacerile.

Ilie Carabulea cere instanţei să fie lăsat să iasă din judeţul Sibiu, pentru a-şi gestiona afacerile

 Controlul judiciar dispus în cazul lui Carabulea de Curtea de Apel Bucureşti (CAB) îi impune acestuia să nu iasă din judeţul de domiciliu (Sibiu) fără o permisiune prealabilă a instanţei.

Omul de afaceri vrea extinderea teritoriului pe care să se execute controlul judiciar.

"Eu am 32 de societăţi comerciale viabile în România, iar unele dintre ele funcţionează de 24 de ani. Aceste societăţi comerciale trebuiesc coordoante, trebuiesc conduse, că altfel ele sunt ca fără stăpân (...) Având în vedere că 24 dintre cele 32 de societăţi comerciale au sediul societăţii în altă zonă decât în judeţul Sibiu, este normal să solicite extinderea teritorialităţi controlului judiciar şi asupra celorlalte judeţe din ţară. În restul de judeţe nu mă interesează, că nu vreau să fac turism", a explicat Carabulea, la ieşirea de la instanţa supremă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ilie-carabulea-cere-instantei-sa-fie-lasat-sa-iasa-din-judetul-sibiu-pentru-a-si-gestiona-afacerile-12937695
12937695
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.