Il Passo investeşte 130.000 de euro în magazinul din Promenada Mall

Autor: Ioana Matei Postat la 07 octombrie 2013 125 afişări

Retailerul autohton de pantofi şi accesorii Il Passo anunţă deschiderea celui de-al 14-lea magazin din ţară şi a celei de-a 6-a unităţi a reţelei din capitală. Magazinul, a cărui investiţie totală depăşeşte 130.000 de euro, va fi inaugurat pe 17 octombrie în cel mai nou mall bucureştean, Promenada.

Il Passo investeşte 130.000 de euro în magazinul din Promenada Mall

Magazinul reprezintă cea de-a 14-a locaţie a brandului a cărei lansare are loc în luna octombrie, la scurt timp după inaugurarea unităţii din AFI Palace Ploiesti. Magazinul din zona Floreasca va avea o suprafaţă de 93 mp. Acesta va conţine peste  500 de modele de încălţăminte şi accesorii pentru femei şi bărbaţi, produse ce fac parte din colecţia de toamna – iarnă 2013 / 2014.  

„Este important să fim prezenţi cât mai aproape de clienţii noştri, iar prin lansarea magazinului din Promenada Mall ne dorim să oferim consumatorilor din zona Floreasca produse de calitate, aliniate la tendinţele internaţionale.”, a declarat Petru Chiriac, Managing Partner Il Passo. Odată cu inaugurarea magazinului din Promenada Mall, Il Passo îşi consolidează poziţia pe piaţa autohtonă deschizând nu mai puţin de 5 unităţi pe parcursul a 20 de luni. Patru dintre acestea sunt localizate în cele mai importante mall-uri inaugurate în România în ultimii doi ani (Palas Mall Iaşi, Electroputere Park Craiova, AFI Palace Ploieşti şi Promenada Mall), iar una dintre ele este de tip outlet.

   

În prezent Il Passo operează 13 magazine deschise în Bucureşti, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Craiova şi Ploieşti. Reţeaua de distribuţie este completată de outlet-ul din Fashion House Militari şi de magazinul online lansat în 2011.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/il-passo-investeste-130-000-de-euro-in-magazinul-din-promenada-mall-11471308
11471308
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.