IGPR face verificări după ce Diana Şoşoacă s-a filmat pe o motocicletă a poliţiei

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 30 mai 2024 44 afişări

Conducerea IGPR a dispus de urgenţă verificări cu privire la posibile încălcări ale legislaţiei electorale şi ale Legii 360/2002 privind Statutul Poliţistului, după ce Diana Şoşoacă s-a filmat în haine militare pe o motocicletă a poliţiei.

IGPR face verificări după ce Diana Şoşoacă s-a filmat pe o motocicletă a poliţiei

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public în care un candidat la alegerile din data de 9 iunie apare purtând elemente din uniforma şi foloseşte motocicleta de serviciu a unui agent de poliţie, Centrul de Informare şi Relaţii Publice al IGPR face următoarele precizări: Conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituţiei cu o persoană aflată în campanie electorală şi folosirea echipamentelor şi a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidaţi ori partide politice”, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, conducerea IGPR a dispus de urgenţă efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislaţiei electorale şi ale Legii 360/2002 privind Statutul Poliţistului.

„Reafirmăm angajamentul de a menţine integritatea şi neutralitatea în toate acţiunile noastre şi de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri”, se menţionează în finalul comunicatului.

Senatoarea Diana Şoşoiacă Ivanovici a postat pe reţelele sociale ubn filmuleţ în care apare îmbrăcată în uniformă militară, pe o motocicletă a poliţiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
igpr,
sosoacă,
motocicletă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.