ICEEfest 2014, în cifre: 54 de companii majore, 72 de speakeri şi peste 30 de ore de know-how

Postat la 10 iunie 2014 103 afişări

ICEEfest, cel mai mare eveniment dedicat Internetului din Europa Centrală şi de Est, care are loc la Bucureşti joi şi vineri, a intrat în linie dreaptă, organizatorii anunţând pe cele 3 scene ale festivalului 72 de speakeri, invitaţi şi traineri din 47 de ţări, reprezentând 54 de companii majore.

ICEEfest 2014, în cifre: 54 de companii majore, 72 de speakeri şi peste 30 de ore de know-how

În total vor fi 22 de sesiuni, care acoperă teme precum tendinţele globale şi regionale, prezentate de mari playeri precum Yahoo, Facebook, Google, Twitter, Microsoft şi specializari concrete precum e-commerce şi performance marketing; conţinut online, content de brand şi storytelling (cu Der Spiegel, BBC, Forbes, UpComing şi alţi jucători importanţi); programmatic trading şi automatizarea vânzării şi cumpărării de publicitate online (AppNexus, Xaxis, Nugg.ad, DataXu etc), la care se adaugă mobile marketing (Windows Phone, Shazam etc), start-ups şi alte subiecte la zi.

Peste 30 de ore vor totaliza sesiunile de pe scenele ICEEfest, fiind asteptaţi peste 1.500 de participanţi din 9 ţări.

Mari agenţii de publicitate, jucători importanţi din industria digitală şi sute de specialişti vor veni pentru ICEEfest, care are şi o parte distractivă constând în premiile IAB MIXX Awards, petreceri, spectacole de stand-up comedy, precum şi seara filmului viral "Viral Movie Night".

ICEEfest este organizat deThinkDigital, în parteneriat cu Orange. Festivalul a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a ediţie şi se va desfăşura din nou la Grand Cinema&More din cadrul Băneasa Shopping City, joi 12 şi vineri 13 iunie, săptămâna aceasta.

Ultimele bilete disponibile se găsesc pe site-ul oficial al evenimentului: www.ICEEfest.com

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iceefest-2014-in-cifre-54-de-companii-majore-72-de-speakeri-si-peste-30-de-ore-de-know-how-12731040
12731040
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.