Iberdrola nu va mai investi în România în domeniul energiei eoliene

Postat la 06 noiembrie 2013 49 afişări

Iberdrola nu va mai investi în România în producţia de energie eoliană, rămânând cu doar 80 MW din cei 1.200 MW anunţaţi, grupul spaniol urmând să se axeze, în acest domeniu, pe activităţile din America de Nord şi de Sud.

Iberdrola nu va mai investi în România în domeniul energiei eoliene

 "În România Iberdrola rămâne doar cu cei 80 MW aflaţi în producţie. Este un proces de dezinvestire care, practic, este finalizat", au declarat pentru MEDIAFAX surse din companie.

Unul dintre motivele pentru care grupul spaniel a decis să renunţe la investiţiile în producţia de energie eoliană este reprezentat şi dificultăţile financiare cauzate de criza financiară la nivel global, potrivit surselor citate.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iberdrola-nu-va-mai-investi-in-romania-in-domeniul-energiei-eoliene-11631485
11631485
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.