Renault şi Nissan analizează o colaborare cu Mitsubishi Motors, inclusiv pentru maşini electrice

Postat la 05 noiembrie 2013 43 afişări

Renault şi partenerul de alianţă Nissan Motor analizează o posibilă colaborare cu producătorul nipon Mitsubishi Motors, inclusiv cooperarea în privinţa autovehiculelor electrice, au anunţat, marţi, producătorii auto.

Renault şi Nissan analizează o colaborare cu Mitsubishi Motors, inclusiv pentru maşini electrice

 Compania franceză Renault controlează o participaţie de 43,4% la Nissan, care la rândul său deţine 15% din acţiunile Renault. Carlos Ghosn deţine funcţiile de preşedinte şi director general atât la Renault, cât şi la Nissan. Alianţa Renault-Nissan are deja colaborări importante cu alţi producători auto, inclusiv Daimler şi Dongfeng Motor (China).

Cele două companii partenere trec prin schimbări la nivelul managementului, în timp ce Ghosn încearcă să calmeze temerile privind încetinirea creşterii, mai ales la Nissan, scrie New York Times.

Parteneriatele sunt încheiate de companii pentru a reduce costurile de dezvoltare şi producţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/renault-si-nissan-analizeaza-o-colaborare-cu-mitsubishi-motors-inclusiv-pentru-masini-electrice-11626205
11626205
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.