Hun Lee este noul preşedinte Samsung Electronics România

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 17 mai 2017 208 afişări

Samsung Electronics a anunţat numirea lui Hun Lee în calitate de preşedinte al Samsung Electronics România. În noul său rol, Hun Lee, în vârstă de 46 de ani, va fi responsabil de gestionarea activităţilor pe pieţele din România şi Bulgaria.

Hun Lee este noul preşedinte Samsung Electronics România

Joseph Kim, preşedinte Samsung Electronics România în ultimii patru ani, îşi continuă cariera în cadrul companiei în calitate de preşedinte al Samsung Electronics Polonia.

Hun Lee s-a alăturat echipei Samsung Electronics în anul 2002, în funcţia de Marketing Manager la sediul central din Coreea. După 10 ani de activitate în domeniul marketingului în cadrul companiei, Hun a devenit director al diviziei europene de Visual Display (2013-2014) şi, ulterior, preşedinte al Samsung Electronics Cehia (2015-2017).

Hun Lee s-a născut în anul 1971. Acesta a studiat ştiinţele politice şi diplomaţia la Universitatea Yonsei din Coreea şi deţine o diplomă de MBA în marketing şi strategie, la Facultatea de Ştiinţe din cadrul Universităţii Duke din SUA; el este căsătorit şi are două fiice.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.