Hotărârea CC privind referendumul a fost publicată în MO. Traian Băsescu se poate întoarce la Cotroceni

Postat la 28 august 2012 7 afişări

Hotărârea Curţii Constituţionale privind referendumul din 29 iulie a fost publicată, luni seară, în Monitorul Oficial, iar preşedintele Traian Băsescu se poate reîntoarce la Palatul Cotroceni, pentru reluarea mandatului.

UPDATE 21:15 - Decizia CC a fost publicată în MO

Hotărârea 6 din 21 august a Curţii Constituţionale privind organizarea referendumului şi rezultatele acestuia a fost publicată după aproximativ trei ore de la citirea actului în Parlament.

UPDATE 18:35 - Decizia CC a fost trimisă la MO

Zgonea a precizat că nu este de datoria sa transmiterea hotărârii Curţii Constituţionale în cazul referendumului din 29 iulie, ci a preşedintelui CC, care a transmis deja documentul la Monitorul Oficial. "A fost trimisă la Monitorul Oficial, a ajuns la Secretarul General al Guvernului", a anunţat Zgonea.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
basescu,
ccr,
mo,
cotroceni,
presedinte
/actualitate/hotararea-cc-privind-referendumul-a-fost-publicata-in-mo-traian-basescu-se-poate-intoarce-la-cotroceni-9987442
9987442
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.