Hosni Mubarak a demisionat

Postat la 11 februarie 2011 65 afişări

Presedintele egiptean, Hosni Mubarak, a renuntat la putere, a anuntat vineri vicepresedintele Omar Suleiman, in cadrul unei interventii televizate. Suleiman a afirmat ca Mubarak a renuntat la functie si a transferat puterea armatei egiptene.

Sutele de mii de manifestanti din piata Tahrir, din Cairo, au explodat de bucurie la anuntul demisiei presedintelui Hosni Mubarak, dupa 30 de ani la putere.

Mii de manifestanti se indreptau vineri dupa-amiaza spre palatul prezidential din Cairo si spre sediul televiziunii de stat, in conditiile in care peste un milion de persoane manifesteaza in Egipt pentru a cere plecarea presedintelui.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Hosni Mubarak,
demisie,
presedinte,
revolutie
/actualitate/hosni-mubarak-a-demisionat-7977935
7977935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.