Horia Tecău şi Juls Rojer sunt CAMPIONI la US Open 2017: filmul unei victorii superbe în faţa ibericilor Marc şi Feliciano Lopez

Postat la 09 septembrie 2017 125 afişări

Horia Tecău şi Jean Julien Rojer (favoriţi 12) au câştigat al doilea titlu de Mare Şlem în această formulă, la dublu masculin, învingându-i în finala de la US Open pe spaniolii Feliciano Lopez şi Marc Lopez (favoriţi 11), 6-4, 6-3.

Horia Tecău şi Juls Rojer sunt CAMPIONI la US Open 2017: filmul unei victorii superbe în faţa ibericilor Marc şi Feliciano Lopez

Horia Tecău a cuprins în braţe, pentru prima dată în carieră, trofeul de la US Open. A câştigat alături de Jean Julien Rojer, "jumătatea sa" pe tur începând cu 2014, o finală netă ca scor (2-0, după nebunia din semifinale), dar echilibrată şi cu multe momente de cumpănă pe teren. 6-4, 6-3 arată tabela. Horia şi Juls au câştigat mai net duelul loviturilor câştigătoare, al muşcăturilor letale: 41 la 25.

 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.