Hello Holidays lansează ofertele pentru vacanţele de vară din 2020

Autor: Andra Stroe Postat la 05 decembrie 2019 235 afişări

Hello Holidays lansează ofertele pentru vacanţele de vară din 2020

Pentru că mulţi români „îşi fac sanie vara şi car iarna”, agenţia de turism Hello Holidays a decis să lanseze deja ofertele pentru vacanţele de vară din 2020, care cuprind peste 90 destinaţii pentru sejururi, cât şi peste 268 de circuite în ţară şi în străinătate, dar şi reduceri de până la 50%.

Destinaţiile Tolo şi Zakynthos din Grecia, plecările spre Antalya cu avionul din Bucureşti, sejururile în Bodrum individual/autocar, circuitele în Scoţia, Irlanda, Rusia, Ucraina şi Belarus, dar şi plecările în vacanţe cu autocarul dintr-o nouă destinaţie – Braşov, sunt noutăţile pe care agenţia de turism le oferă clienţilor săi pentru vara viitoare.

Pentru vacanţele în Marmaris, Bodrum si Kusadasi din Turcia, din 2020 compania are şi două nopţi intermediare de cazare (1 noapte la tur şi una la retur). De asemenea, tot pentru aceste destinatii oferă plecări din Bucureşti şi Brasov. Un alt produs nou in portofoliul agentiei este Antalya, cu avion din Bucureşti.

Şi litoralul bulgăresc al Mării Negre este foarte apreciat de către turiştii români. Hello Holidays vine cu oferte speciale pentru statiunile de la Sud de Varna (Obzor, Sunny Beach, Nessebar), cât şi cele de la Nord de Varna (Constantin şi Elena, Nisipurile de Aur, Albena). Proiectul “O zi cât o vacanţă”, prin care agenţia de turism Hello Holidays oferă o escapadă de o zi în unele dintre cele mai frumoase locuri ale ţării noastre şi ale Bulgariei: Transfăgărăşan, Bran, Transalpina, Delta Dunării, Veliko Tarnovo, Balcik, reprezintă o altă atracţie pentru clienţii agenţiei.

Ofertele pentru Circuite beneficiază de mai multe praguri de reduceri, ultimul fiind la sfârşitul lunii Februarie. Şi în privinţa Sejururilor reducerile au diferite praguri de discount, ultimul fiind la jumătatea primăverii. Potrivit reprezentanţilor companiei, circuitele prin Europa cu avionul sau cu autocarul beneficiază de reduceri de până la 15%, iar tarifele pornesc de la 99 euro/persoană, anumite programe beneficiind de bonusuri şi reduceri la excursiile opţionale. Pentru Sejururile în Grecia cu autocarul / individual, respectiv destinaţiile Halkidiki, Riviera Olimpului, Tolo, Insula Evia şi Insula Thassos, există reduceri de până la 50%. În privinţa Sejururilor în Kusadasi, Marmaris şi Bodrum, individual / autocar, reducerile ajung până la 40%, iar pentru sejururile către Antalya, charter avion, reducerile sunt de până la 50%.

Hello Holidays a lansat şi o serie de pachete pentru noaptea dintre ani, care încep de la 175 euro/persoană. Programele variază între 5 şi 10 zile. Printre destinaţiile pentru Revelionul din acest an, pe care agenţia Hello Holidays le propune turiştilor, se află: Praga, Belgrad, Cappadocia, Kusadasi, Riviera Olimpului, Salonic şi Verona.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacanta,
vara,
oferte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.