Heiko Maas: Sancţiunile impuse de SUA împotriva partenerilor comerciali ai UE afectează Europa

Postat la 27 august 2018 46 afişări

Sancţiunile impuse de Statele Unite asupra unor parteneri economici ai Uniunii Europene, precum China şi Rusia, au un impact considerabil asupra Europei şi Germaniei, a afirmat luni ministrul german de Externe Heiko Maas, relatează site-ul agenţiei Tass.

Heiko Maas: Sancţiunile impuse de SUA împotriva partenerilor comerciali ai UE afectează Europa

"Politica de sancţiuni a Washingtonului cere un răspuns european, iar sancţionarea Rusiei, Chinei şi a altor parteneri comercial ai Uniunii Europene are un impact considerabil asupra Europei şi Germaniei", a declarat Heiko Maas.

Oficialul german a informat că Uniunea Europeană încearcă să dezvolte instituţii independente de Statele Unite, în special Fondul Monetar European.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.