Haşotti: Nu vrem suspendarea, dar dacă Băsescu insistă să îl refuze pe Ponta, îl suspendăm repede

Postat la 07 decembrie 2012 11 afişări

USL nu doreşte suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, dar dacă acesta va insista în a nu-l nominaliza pe Victor Ponta premier, suspendarea se va face "foarte-foarte rapid", în 24 de ore, susţine ministrul Culturii, liberalul Puiu Haşotti.

Puiu Haşotti susţine, într-un interviu pentru RFI, că "nimeni nu doreşte un conflict cu preşedintele Băsescu, care ne-a obişnuit, din păcate, de atâţia ani de zile, numai cu conflicte".

"Uniunea Social Liberală nu doreşte suspendarea preşedintelui Băsescu, dar dacă preşedintele va insista în a nu-l nominaliza pe Victor Ponta drept premier, suspendarea se va face foarte-foarte rapid, eu cred că în 24 de ore", afirmă Haşotti.

Liberalul crede că "pe data de 19, Parlamentul nou va fi învestit şi atunci se va depune jurământul şi se vor stabili conducerile celor două Camere şi conducerile comisiilor ce urmează a-i audia pe viitorii membri ai Cabinetului şi cred că pe 21 se poate da votul pentru un nou Guvern".

"Cel mai important este ca preşedintele Băsescu să nu declanşeze acest conflict, să nu ne oblige, pentru că nu dorim în nici un fel, în nici un chip suspendarea, dar să nu ne oblige să o facem", a spus Haşotti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Haşotti,
suspendare,
Ponta
/actualitate/hasotti-nu-vrem-suspendarea-dar-daca-basescu-insista-sa-il-refuze-pe-ponta-il-suspendam-repede-10376513
10376513
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.