H&M vine pe Lipscani din toamnă în clădirea lui Cocoş Jr.

Autor: Cristi Moga Postat la 22 martie 2013 93 afişări

În fiecare seară, în această zonă din Bucureşti se cheltuiesc aproape jumătate de milion de euro. H&M România, care la doi ani de la intrarea pe piaţa locală a devenit divizia cu cea mai explozivă creştere, depăşind Singapore, cu vânzări anuale de 74 mil. euro, va deschide un magazin în cel mai important vad comercial din capitală.

Grupul suedez H&M, care la doar doi ani de la intrarea pe piaţa locală a ajuns la o reţea de 23 de magazine şi vânzări de 74 milioane de euro în anul fiscal 2012, va deschide în toam­nă un magazin de îmbrăcăminte pe strada Lipscani din centrul Ca­pitalei, au declarat pentru ZF surse din piaţa de retail. Magazinul va fi situat într-o clădire deţinută de o firmă controlată de Alin Cocoş (25 de ani), fiul lui Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea. Astfel, potrivit datelor din piaţă, Cocoş a ajuns la un acord cu suedezii pentru închirierea clădirii cu o suprafaţă de circa 1.800 de metri pătraţi, aflată în construcţie la adresa Lips­cani 30-34, în mijlocul celei mai efervescente zone comerciale din Bu­cureşti. "Magazinul H&M ar putea fi deschis în septembrie", afirmă sursele ZF. Pe Lipscani şi în tot centrul istoric, în ultimii trei-patru ani au fost deschise peste 150 de cafenele şi restaurante, dar jucătorii din retail afir­mă că pentru a deveni o destinaţie cu adevărat interesantă zona ar trebui să atragă şi marile lanţuri comerciale. Alin Cocoş nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei, în timp ce reprezentanţii H&M nu au comentat informaţiile.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
h&m,
Alin Cocos,
Lipscani,
retail
/actualitate/h-m-vine-pe-lipscani-din-toamna-in-cladirea-lui-cocos-jr-10683584
10683584
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.