H&M încheie un parteneriat de 20 de milioane de dolari cu unul dintre cele mai cunoscute fintech-uri. Ce urmăreşte retailerul suedez pe piaţa serviciilor de plăţi

Autor: Alex Ciutacu Postat la 08 octombrie 2018 1490 afişări

H&M încheie un parteneriat de 20 de milioane de dolari cu unul dintre cele mai cunoscute fintech-uri. Ce urmăreşte retailerul suedez pe piaţa serviciilor de plăţi

Retailerul suedez H&M va cumpăra o participaţie minoritară în fintech-ul Klarna în ceea ce va deveni cel mai mare parteneriat de acest gen al lanţului de fashion, potrivit Reuters.

H&M va plăti circa 20 de milioane de dolari pentru mai puţin de 1% din compania Klarna, transmite un purtător de cuvânt, confirmând un zvon citat de Financial Times în această dimineaţă.

Platforma digitală dezvoltată de Klarna va fi utilizată pe toate canalele H&M şi va integra în viitor toate magazinele digitale ale retailerului, au transmis cele două companii într-o declaraţie comună.

Acesta va fi unul dintre cele mai mari parteneriate şi pentru Klarna, care a mai încheiat astfel de deal-uri în ultima perioadă cu retailerul britanic Asos şi cu gigantul de mobilă IKEA.

Parteneriatul dintre H&M şi Klarna va acoperi 14 pieţe din Europa, printre care cea din Marea Britanie şi cea din Suedia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cumparare,
participatie,
suedez

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.