Acasă la Sir Walter Scott

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 07 octombrie 2018 130 afişări

În timp ce unii se chinuie să trăiască din scris, alţii îşi construiesc reşedinţe impunătoare ca nişte castele cu banii obţinuţi din vânzarea cărţilor lor, aşa cum este cazul romancierului scoţian Sir Walter Scott.

Acasă la Sir Walter Scott

Deschisă publicului după moartea sa, Abbotsford, situată în apropierea localităţii Melrose din Scoţia, a fost vizitată de Regina Victoria, preşedintele SUA Ulysses S. Grant, ori scriitori precum Charles Dickens şi Harriet Beecher Stowe, iar în prezent, scrie The Telegraph, poate primi chiar oaspeţi, după ce a trecut printr-un proces de restaurare. Aceştia pot sta într-o aripă adăugată de nepoata scriitorului, Charlotte Hope Scott, şi au acces la tot restul reşedinţei, precum şi la grădini, iar dacă doresc pot angaja temporar bucătar, valet şi personal care să-i ducă la partide de vânătoare şi pescuit. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bani,
carti,
caz,
construire,
obtinere,
resedinte,
timp,
vanzare,
victorie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.