H&M deschide săptămâna viitoare, în aceeaşi zi, două magazine în Piteşti

Autor: Ana Maria Petcana Postat la 09 aprilie 2014 66 afişări

Retailerul suedez de îmbrăcăminte Hennes & Mauritz (H&M) deschide săptămâna viitoare, în aceeaşi zi, două magazine în Piteşti şi ajunge astfel la o reţea de 33 de unităţi, inclusiv magazinul care va fi inaugurat joi, 10 aprilie, în Galaţi.

Cele două noi magazine vor fi inaugurate simultan, în data de 17 aprilie, fiind localizate în Centrul Comercial Jupiter şi în Centrul Comercial Euromall.

"Am ales această dublă inaugurare la Piteşti tocmai pentru că suntem convinşi de potenţialul pe care îl are acest oraş. Piteşti este un oraş dinamic, cu locuitori pasionaţi de modă, astfel că ne aşteptăm să fim bine primiti şi aici, la fel ca şi în toate celelalte oraşe în care este prezent H&M", a declarat Ralf Wein, country manager al H&M România.

Magazinul situat în Centrul Comercial Jupiter are o suprafaţă de 1.900 metri pătraţi, iar cel din Centrul Comercial Euromall de 1.300 metri pătraţi şi vor cuprinde colecţiile pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.

Joi, H&M va deschide al doilea magazin din Galaţi în cadrul centrului comercial Winmark, cu o suprafaţă de 1.500 metri pătraţi.

În anul fiscal 2013, încheiat în noiembrie, vânzările din România ale H&M au avansat cu 41%, la 893 milioane coroane suedeze (101 milioane euro).

Potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice, anul trecut H&M România a obţinut anul trecut un profit net de 23,6 milioane lei (5,4 milioane euro), în creştere cu 52% comparativ cu valoarea din 2012.

H&M a fost fondat în Suedia 1947 şi este listat la NASDAQ OMX Stockholm. H&M are 3.200 de magazine pe 54 de pieţe, inclusiv unităţi deschise în sistem de franciză.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
H&M,
MAGAZINE,
/actualitate/h-m-deschide-saptamana-viitoare-in-aceeasi-zi-doua-magazine-in-pitesti-12437933
12437933
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.