Audi începe producţia primului model din China care se încarcă la priză

Postat la 09 aprilie 2014 43 afişări

Constructorul german de automobile Audi a anunţat că va începe producţia primului hibrid electric în parteneriat cu un producător local, scrie The Wall Street Journal.

Audi începe producţia primului model din China care se încarcă la priză

 Proiectul, bazat pe un prototip prezentat prima dată în 2012, la Salonul de la Beijing, este o versiunea a sedanului A6 L, cel mai vândut model al constructorului german de pe piaţa chineză.

Audi A6 e-tron va fi primul hibrid din China dotat cu sistem plug-in, care permite încărcarea automobilului la o staţie de alimentare electrică .

Analişti ai industriei auto notează însă că Republica Populară Chineză nu beneficiază de infrastructura necesară (staţii de încărcare a automobilelor), pentru a sprijini un număr foarte mare de maşini electrice.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
audi,
incepere,
productie,
model,
china
/actualitate/audi-incepe-productia-primului-model-din-china-care-se-incarca-la-priza-12436955
12436955
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.