FMI: Criza din Ucraina afectează deja economia Rusiei şi s-ar putea extinde la nivel global

Postat la 08 aprilie 2014 130 afişări

Criza din Ucraina afectează deja economia Rusiei şi s-ar putea extinde la nivelul economiei globale, mai ales în cazul unei perturbări a tranzitului de hidrocarburi, a avertizat, marţi, Fondul Monetar Internaţional (FMI).

FMI: Criza din Ucraina afectează deja economia Rusiei şi s-ar putea extinde la nivel global

 Criza politică din Ucraina şi confruntarea dintre Rusia şi Occident au împins deja Ucraina în recesiune şi au cauzat ieşiri masive de capital din Rusia, de teama impunerii de sancţiuni după decizia Moscovei de a anexa regiunea ucraineană Crimeea.

Fondul a înrăutăţit estimarea de creştere economică a Rusiei pentru acest an de la 1,9% la 1,3%, dar a avertizat că impactul ar putea fi şi mai puternic şi s-ar putea extinde în afara spaţiului fost sovietic.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fmi-criza-din-ucraina-afecteaza-deja-economia-rusiei-si-s-ar-putea-extinde-la-nivel-global-12430667
12430667
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.